Restaurants Calpe

De badplaats Calpe aan de Costa Blanca is een gezellig stadje met een mooie jachthaven. In het centrum kan men uitstekend vertoeven door de vele winkels, terrassen en straatjes met witte huizen. Ook ’s avonds is er volop vertier, in de talloze bars en discotheken kunt u goed met de voetjes van de vloer.

Alle soorten restaurants in Calpe

Mensen die van lekker eten houden, kunnen zeker ook hun hart ophalen in de uiteenlopende restaurants in Calpe. Of u nu van paella houdt of juist een culinaire eetgelegenheid zoekt met een schitterend uitzicht, Calpe heeft het allemaal. Hieronder hebben wij enkele aanraders voor u op een rijtje gezet.

Restaurant Puerto Blanco in Calpe

Eten in CalpeVlak bij de jachthaven van La Canuta ligt het restaurant Puerto Blanco dat tot één van de meest voortreffelijke eetgelegenheden van Calpe behoort. Behalve dat het restaurant uiterst sfeervol is ingericht, kunt u er uiteenlopende heerlijke, seizoensgebonden maaltijden bestellen.

Dineert u liever buiten? Dan zal u zeker onder de indruk raken van het romantisch terras met exotische tuin en lagune die bij het restaurant hoort. Voor een maaltijd bent u ongeveer tussen de € 17,00 en € 30,00 per persoon kwijt. Specialiteiten zijn de Heek filet en de zeebaars met rode garnalen. Loopt het water u ook al in de mond? Neem alvast een kijkje op de website van Restaurant Puerto Blanco.

Restaurant Casa del Maco

Een andere topper is het Casa del Maco restaurant dat in het gelijknamige hotel gesitueerd is. Deze ligt net tussen Calpe en Benissa in. Het is een traditioneel restaurant dat in een 18e eeuwse Spaanse finca huisvest en een magnifiek uitzicht heeft over Calpe.

De keuken is een mix tussen de Belgische, Franse en invloeden. Casa del Maco behoort tot één van de meest geliefde restaurants in de regio. Een maaltijd kost circa € 25,00 per persoon. Meer weten? Bezoek de eens de website van Casa del Maco.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail